• Hvorfor exitWHO?

  broken image
  WHO ønsker gjennom "One Health" å ha kontroll over all helse.
  Dette inkluderer alt liv - menneske, dyr, natur og klima!
  Frivillighet - nasjonal og individuell selvbestemmelsesrett er elementært i et demokrati.
  På grunn av de nye avtalene, som skjer bak lukkede dører, uten innsyn i et demokratisk land, ser vi ingen annen løsning enn at Norge må ut av WHO!

   

   

  exitWHO!! ble opprettet på grunn av hemmelighold rundt svært alvorlige avtaler mellom norske myndigheter og WHO og på bakgrunn av de siste års sensur, nedstengning og ekstreme smittevern regimet.
  Derfor har vi startet arbeidet med å stoppe avtalene og å få norge ut av WHO.
  Etter de siste årene ser vi hva Norge er villig til å gjøre når WHO uttaler seg om forskjellige temaer, det er såpass skremmende og vi ser friheten vår stå i fare som aldri før i vår levetid. Hvis Norge hadde vært seriøse i sin uttalelse, da ville Norge sagt NEI til avtalene og sagt som motsvar, da melder vi oss ut av WHO.

   

  Dette har ikke skjedd!

   

   

  Foreløpig har 6 land sagt tydelig NEI!

  Disse er Estonia, Slovakia, New Zealand, Iran, Filippinene og Mexico!

  Siden vår nasjonale og individuelle suverenitet står i direkte fare, vil vi understreke gjennom exitWHO at ingen pandemi er så stor at det legitimiserer regjeringens holdninger. Hadde avtalene med WHO allerede vært inngått ville apekopper, som ble erklært som en pandemi, mest sannsynlig trigget ekstreme tiltak.
  De har innlemmet landet uten folkeavstemning inn under EØS og Schengen, som skal sikre FRI flyt av personer. Nå vil de legge landet under WHOs avtaler som nettopp hindrer fri flyt av personer, overskrive gjeldende udemokratiske avtaler med en ny totalitær løsning, som er mye verre!!! Globalt vaksinepass vil føre til at det å handle brød og melk i butikken vil kreve fremvisning av vaksinepass, da kun WHOs godkjente medisinske løsninger vil gi fri tilgang til bevegelsesfrihet.

   

  Luke 12:3 "Therefore whatsoever ye have spoken in darkness shall be heard in the light; and that which ye have spoken in the ear in closets shall be proclaimed upon the housetops."